Karaman Geçiş Kontrol Sistemleri

    Karaman Geçiş Kontrol Sistemleri

    Karaman Geçiş Kontrol Sistemleri; kişi veya toplulukların kontrollü şekilde geçişini sağlayan sistemlerdir. Türkiye bisküvi üretiminin yaklaşık üçte biri,bulgur üretiminin ise %20 sinin karşılandığı şehrimiz Karaman dır. Karaman  Geçiş Kontrol Sistemleri şehrini güven ve huzurla devam ettirmesi için çok önemlidir. Karaman  Geçiş Kontrol Sistemleriyile bünyesindeki tüm kurum ve kuruluşların belirli bir disiplinle devamını sağlar.

    Karaman  Geçiş Kontrol Sistemleri;

    -hastahanelerde,
    -okullarda,
    -Şirketlerde,
    -AVMlerde,
    -Hapishanelerde,
    -SGK ve diğer kurumlarda,
    -Havaalanlarında,
    Kullanılır.Çok geniş ve farklı alanlarda kullanılabilen Karaman Geçiş Kontrol Sistemleri çeşitleri;

    *Turnike Geçiş Kontrol Sistemleri
    *Otopark Bariyer Geçiş Kontrol Sistemleri
    *Personel Devam Geçiş Kontrol Sistemleri(PDKS)
    -Parmak İzi Geçiş Kontrol Sistemleri
    -Yüz Tanıma Geçiş Kontrol Sistemleri,
    -Kartlı Geçiş Kontrol Sistemleri
    -Şifreli Geçiş Kontrol Sistemleridir.

    Karaman Geçiş Sistemleri Çeşitleri Nelerdir?

    • Karaman Turnike Geçiş Sistemleri
    • Karaman Otopark Bariyer Sistemleri
    • Karaman Otopark Otomasyon Sistemleri
    • Karaman Otel Kapı Kilit Sistemleri
    • Karaman Personel Devam Kontrol Sistemleri
    • Karaman Kartlı Geçiş Sistemleri
    • Karaman Şifreli Geçiş Sistemleri
    • Karaman Parmak izi Geçiş Sistemleri
    • Karaman Yüz Tanıma Sistemleri
    Karaman  Geçiş Kontrol Sistemlerinden hangisini tercih edileceği kişisel ya da kurumsal ihtiyaçlarla örtüşülmelidir.Binanın yapısı,giriş yapacak kişi sayısı göz önünde tutularak basit bir sistem mi yoksa daha geniş bir güvenlik sistemi mi gerekiyor araştırılmalı.Sonuç olarak Geçiş Kontrol Sistemleri hangisi tercih edilirse edilsin önemli olan hızlı ve kolay bir geçiş yapılabilmesidir.
    TURNİKE GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ;Karaman  Geçiş Kontrol Sistemlerinde en çok kullanılan çeşitlerden bir tanesidir.Geçiş Kontrol Sistemlerinin kullanım amacı çalışanların ve gelen misafirlerin giriş çıkışlarını kontrol altına alarak ,bununla alakalı verileri raporlamaktır. Terminaller üzerinde biriken durum bilgileri online ya da offline olarak bilgisayara aktarılabilirken ayrıca PDKS yazılımlara entegre edilebilir. Turnike Geçiş Kontrol Sistemleri;
    *sitelerde
    *spor merkezlerinde,
    *plazalarda vb.yerlerde kullanılmaktadır. Karaman Geçiş Kontrol Sistemlerinde iş dünyası için en çok tercih edilen geçiş Kontrol Sistemlerinin başında Kartlı Geçiş Sistemi gelir.Yaygın olarak plastik şeritli geçiş kartlarının arkalarında siyah manyetik bir bant bulunur.Okuyucudan geçirilerek geçiş sağlanır.Ucuz olması sebebiyle de Geçiş Kontrol Sistemleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir.

    Pin kodu ya da şifre girerek geçişe izin veren  Geçiş Kontrol Sistemleri  de sadece yetkili ya da izinli kişilerin giriş yapmalarının istendiği yerlerde kullanılır.Bu bazen bir bankada olabilir bir apartman kapısı da.Proximity kartları da plastik kartalara benzer bir mantık da işler. Bu Kartların kullanıldığı Geçiş Kontrol Sistemlerinde ,manyetik şifre yerine bilgisayar çipi kullanılır.
    Karaman Geçiş Kontrol Sistemlerinden.gündelik hayatta az rastladığımız ama hızla yayılan biyometrik okuyucular ise parmak izi.yüz tanıma gibi fiziksel özelliklerine dayalı bir geçiş güvenliği üzerine kuruludur. En güvenli geçiş Kontrol Sistemlerinden biri olması yanısıra en pahalı sistemlerinden de biridir.Bilgisayarla yönetilen Geçiş Kontrol Sistemleri diğer alarm sistemleriylede entegre edilebilir.Örneğin yangın alarmıyla birlikte kapılardan giriş çıkışın otomatik olarak serbest bırakılması mümkündür.

    Geçiş Kontrol Sistemleriyle

    birlikte Personel devemlılık kontrol sistemleri gibi zaman zaman kontrollü sistemler ve bununla birlikte geliştirilmiş yazılımlarda özellikle kurumsal şirketler için gitgide daha önemli bir yer tutmaktadır.Şirket yönetiminde hem güvenlik konusunda hem de çalişma saatleri ya da devamlılık gibi kontrol amaçları veri toplanmasında Karaman Geçiş Kontrol Sistemleri önemli bir veritabanının hızlı bir şekilde toplanmasını sağlanmaktadır.
    Karaman Geçiş Kontrol Sistemleri
    *Yetkisiz geçişleri önler.
    *Zaman tasarrufu sağlar.
    *Düzen oluşturur.
    *Sistem sayesinde personelin fazladan çalıştırılmasının önüne geçerek  iş yükünü azaltır.
    *Geçiş kısıtlandırılmaları sayesinde özel alanları kontrol altına alır.
    Tüm bu avantajları ile Karaman  Geçiş Kontrol Sistemleri montajında en kaliteli materyaller kullanılarak En iyi kadrolarla çalışılmalıdır. Bu konuda alanında uzman kadrosu ile çalışan ,halkla ilişkileri her zaman kuvvetli  Gazi Teknoloji San. TİC. A.Ş ile çalıştığınız için teşekkür ederiz
    Karaman\\\'da Geçiş Kontrol Sistemleri hizmeti verdiğimiz ilçeler ;
    • Ermenek Geçiş Kontrol ve Turnike Sistemleri
    • Sarıveliler Geçiş Kontrol ve Turnike Sistemleri
    • Ayrancı Geçiş Kontrol ve Turnike Sistemleri
    • Kazımkarabekir Geçiş Kontrol ve Turnike Sistemleri
    • Başyayla Geçiş Kontrol ve Turnike Sistemleri

    İlginizi Çekebilecek Ürünler

    Yorumlar

    Bu blog yazısı ile ilgili yorum bulunamadı!

    Yorumunuzu Yazın

    WhatsApp İletişim