Otel Kapı Geçiş Sistemleri

    Otel Kapı Geçiş Sistemleri

    Günümüzde artık bütün otellerde, tatil köylerinde, hem lüks hem butik otellerde otel kapı geçiş sistemleri kullanılmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olmakla birlikte kullanılan otellerde üst düzey güvenlik de sağlanmış olmaktadır.
    Teknolojinin ilerlemesi kapı kilit sistemlerinde de değişik yöntemlerin bulunmasına yol açmıştır. 
     günümüzde artık tüm otellerde üst düzey bir güvenlik sistemi olarak kullanılmaktadır.
    Bu sistemlerin çoğunda çalışma aşamasında pil kullanmaktadır ve 25.000 defa gibi yüksek bir rakamla geçişe kadar bu pil ömrü yeterli olmaktadır. Bu sistemlerde iki farklı kart kullanılmaktadır.

    Otel Kapı Geçiş Sistemleri Nasıl Kullanılır?

    Otel kapı sistemleri kullanımı, monte edilmeden birçok kez test edilmektedir. 
     kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır ve üst seviyede güvenlik sağlanacaktır.
    Farklı modellerde ve değişik renklerde olan otel kapı geçiş sistemleri özellik olarak aynı olsa da farklı renklerin olması ve tercih edilmesi estetik açıdan önemli bir unusur olmaktadır.
    Otele gelen misafirlere Şifreli Geçiş Sistemi ile özel tanımlı oda kartları verilirken o odanın kaç gün aktif olacağı kartın yazılımına tanımlanmaktadır. Odayı kullananlar kartı yuvasına yerleştirdiğinde oda tüm hizmeti ile hazır olmaktadır. Kart yuvasından çıkarıldıktan sonra kapının dışına çıkıldığında kapı otomatik kilitlenir ve oda tüm aktif sistemlerini pasif hale getirmektedir.
    Böylelikle güvenlik sağlanmış olduğu gibi otel odasında açık olan ışıklar klima gibi elektrik tüketen cihazlar kartın yuvadan çıkması ile kapanarak tasarruflu ve konforlu bir sistem kullanılmış olmaktadır.

    Otel Kapı Geçiş Sistemleri Avantajları;

    Otellerde ve resepsiyonda bilgi kalmasını sağlamaktadır. Otel geçiş sistemi, kullanılan yazılım sayesinde kartlar ile otel lobisi arasında bağlantı kurnaktadır. Müşterilere verilen kartların bilgisi otel çalışanlarında da vardır ve istenildiği zaman ne zaman girilip ne zaman çıkıldığının raporu verilebilmektedir.
    Kullanılan kartlar işi bittiğinde otel çalışanları tarafından başka odalar için tanımlanabilmektedir ve kartı kullananlar kartı kaybeder ya da kırar veya yıpratırsa bu durumda kart görevliler tarafından iptal edilebilir ve yeni kart, kullanıcı için aktif hale getirilebilmektedir. Otel kapı geçiş sistemleri güvenliği ve konforu sağlamada teknolojinin geldiği son nokta olarak kabul edilebilmektedir.
    Odada açık bırakılan su, elektrik ya da klima gibi oda içerisinde aktif unutulan sistemlerin kartın çıkması ile kapanışı sağlandığı için tasarruflu bir sistem olmaktadır.
    Otel çalışanlarının fazla mesai, eksik çalışma ve müşterilerle ilişkileri gibi kontrollerin yapılmasını sağlayan Personel Takip Sistemleri de otellerde kullanılan sistemlerden biri olmaktadır. Bunun yanında bariyer sistemleri, turnike sistemleri, otopark sistemleri, otel kilit sistemleri geçiş sistemlerinin hizmet verdiği alanlar olmaktadır.

    İlginizi Çekebilecek Ürünler

    Yorumlar

    Bu blog yazısı ile ilgili yorum bulunamadı!

    Yorumunuzu Yazın

    WhatsApp İletişim